Odborný výcvik

Odborný výcvik je realizován jak na pracovištích školy, tak na smluvních pracovištích.

Rozpis odborného výcviku:

Rozpis odborného výcviku – cukrář 1. ročník

Rozpis odborného výcviku – cukrář 2. ročník

Rozpis odborného výcviku – cukrář 3. ročník

Rozpis odborného výcviku – kadeřník 1. ročník

Rozpis odborného výcviku – kadeřník 2. ročník

Rozpis odborného výcviku – kadeřník 3. ročník

Rozpis odborného výcviku – kuchař – číšník 1. ročník

Rozpis odborného výcviku – kuchař – číšník 2. ročník

Rozpis odborného výcviku – kuchař – číšník 3. ročník

Rozpis učební praxe – hotelnictví 3. ročník

Rozpis učební praxe – hotelnictví 4. ročník

Časové rozvržení vyučovacích hodin praktického vyučování na pracovištích v Šilheřovicích

Úsek kuchyně:

Kuchař – číšník
1. ročník7:00 – 13:30 h
2. a 3. ročník7:00 – 14:30 h
Hotelnictví7:00 – 13:30 h

Úsek obsluhy:

Kuchař – číšník
1. ročník8:00 – 14:30 h
2. a 3. ročník7:00 – 14:30 h
Hotelnictví8:00 – 14:30 h

Cukrárna:

1. ročníkranní směna8:00 – 14:30 h
2. a 3. ročníkranní směna 7:00 – 14:30 h

Kadeřnický salón Junior Ostrava: 

Lichý týden (týden B)

2. ročníkpondělí – pátek8:30 – 16:00 hodin    

Sudý týden (týden A)

3. ročník pondělí – pátek8:30 – 16:00 hodin       

Kadeřnický salón Šilheřovice: 

Sudý týden (týden A)

1. ročník ranní směna   7:00 – 13:30 hodin      
odpolední směna12:00 – 18:30 hodin

Lichý týden (týden B)

2. ročník pondělí   9:30 – 17:30 hodin    
úterý – pátek7:00 – 14:30 hodin

Sledujte nás na Instagramu