Odborný výcvik
Odborný výcvik je realizován jak na pracovištích školy, tak na smluvních pracovištích.
Rozpis odborného výcviku:
Rozpis odborného výcviku – cukrář 1. ročník
Rozpis odborného výcviku – cukrář 2. ročník
Rozpis odborného výcviku – cukrář 3. ročník
Rozpis odborného výcviku – kadeřník 1. ročník
Rozpis odborného výcviku – kadeřník 2. ročník
Rozpis odborného výcviku – kadeřník 3. ročník
Rozpis odborného výcviku – kuchař – číšník 1. ročník
Rozpis odborného výcviku – kuchař – číšník 2. ročník
Rozpis odborného výcviku – kuchař – číšník 3. ročník
Rozpis učební praxe – hotelnictví 2. ročník
Rozpis učební praxe – hotelnictví 3. ročník
Rozpis učební praxe – hotelnictví 4. ročník
Časové rozvržení vyučovacích hodin praktického vyučování na pracovištích v Šilheřovicích
Úsek kuchyně:
Kuchař – číšník | |
1. ročník | 7:00 – 13:30 h |
2. a 3. ročník | 7:00 – 14:30 h |
Hotelnictví | 7:00 – 13:30 h |
Úsek obsluhy:
Kuchař – číšník | |
1. ročník | 8:00 – 14:30 h |
2. a 3. ročník | 7:00 – 14:30 h |
Hotelnictví | 8:00 – 14:30 h |
Cukrárna:
1. ročník | ranní směna | 8:00 – 14:30 h |
2. a 3. ročník | ranní směna | 7:00 – 14:30 h |
Kadeřnický salón Junior Ostrava:
2. ročník | ranní směna | 7:00 – 14:30 h |
odpolední směna | 12:30 – 20:00 h | |
3. ročník | ranní směna | 7:00 – 14:30 h |
odpolední směna | 12:30 – 20:00 h |
Kadeřnický salón Šilheřovice:
1. ročník | ranní směna | 7:00 – 13:30 h |
odpolední směna | 12:00 – 18:30 h |